Logo

Løgringe, indbagte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 portioner

3 ¼ dl øl
3 ¼ dl hvedemel
3 store løg, skåret i skiver og delt i ringe
Olie til friturestegning

Rør øllet i melet lidt ad gangen og rør det jævnt og glat.
Dæk det til og lad dejen trække ved stuetemperatur 3-4 timer.
Varm ovnen til 100°C.
Dyp løgringe i dejen, så de bliver helt dækkede.
Steg dem i varm olie til de er gyldent brune.
Dryp løgringene af på køkkenrullepapir på en bageplade og hold dem varme i ovnen til de skal serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her