Logo

Græskar-tzaziki

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækker tilbehør.

500 g græskar (fx hokkaido) fri for kerner og skal
groft salt
4 dl græsk yoghurt
1 dl yoghurt naturel
2-3 fed hvidløg, presset
1 tsk frisk salvie, finthakket
1 spsk honning

Ristede græskarkerner:
græskarkerner
olivenolie

Riv græskarkødet, salt det med groft salt og lad det stå et par timer.
Kom kødet i et dørslag og skyl det.
Vrid græskarkødet fri for væde i en rent viskestykke.
Rør det med de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.

Ristede græskarkerner:
Rens græskarkerner for kød og hinder og kom dem op i en bradepande.
Vend dem med salt, peber og olie.
Bag dem i ovnen ved 200ºC, indtil de er gyldne og sprøde - ca. 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.249 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her