
Et fantastisk fyld til en sommerklassiker: ris, pinjekerner. peberfrugt, hvidløg og feta.
 
100 g langkornede ris 
80 g forårsløg
1 gul peberfrugt
1 fed hvidløgsfed, hakket
2 spsk (oliven)olie
salt og peber.
2 spsk pinjekerner
80 g feta, smuldret
4 spsk cremefraiche 18%
1 æggeblomme
2 røde peberfrugter
1½ dl grønsagsbouillon 
*
A. Ris koges møre i letsaltet vand efter anvisningen på pakken. 
Forårsløg og gul peberfrugt gøres i stand og skæres i terninger. 
De steges let sammen med 1 hakket hvidløgsfed i 2 spsk olie. 
Der krydres med salt og peber.
 
B. Pinjekerner ristes på en pande uden fedtstof. 
Afdryppede ris, løgmasse, pinjekerner, smuldret feta, cremefraiche og æggeblomme blandes og krydres.
 
B. 2 røde peberfrugter halveres på langs og gøres i stand. 
De fyldes med rismassen og sættes i et ildfast fad. 
Grønsagsbouillon hældes ved. 
De bages i den forvarmede ovn ved 180˚C i 30 min.
 
Pr. portion: 19 g protein, 39 g fedt, 51 g kulh. = 632 kcal 2649 kJ