1 tsk spidskommenfrø eller 1 tsk stødt spidskommen 
1 spsk korianderfrø eller 1 spsk stødt koriander 
1 hel muskatnød eller 2 tsk stødt muskatnød 
12 sorte peberkorn eller 1 ½ tsk stødt sort peber 
1 blad citrongræs hakket fint. 
I stedet kan bruges fintrevet skal fra 1 citron 
10-12 grønne eller røde chilifrugter hakket fint 
fintrevet skal fra 1 lime 
5 fed knust hvidløg 
4 finthakkede skalotteløg 
1 tsk salt 
4 spsk olivenolie
  
Hvis der bruges hele krydderier males de, i en gammel kaffemølle eller 
morter. 
Hæld krydderierne i en foodprocessor eller blender med de øvrige 
ingredienser, og blend til der haves en jævn pasta. 
Opbevar pastaen i en tætlukket krukke i optil 1 måned i køleskabet.