Logo

Grøn grønsags-curry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

1 spsk vegetabilsk olie
1 spsk grøn karrypasta
2 ½ dl kokosmælk
1 finthakket, stort løg
3 tørrede kaffir limeblade
5 cm citronskal
2 spsk fishsauce
1 mellemstor aubergine
2 gulerødder
6 strimlede spinatblade
125 g strimlet bok choy

Varm olien op i en stor gryde, tilsæt karrypasta og sauter i 1 minut.
Rør kokosmælk, løg, kaffir limeblade, citronskal og fiskesauce i og kog op. Skru ned for blusset og lad saucen simre i 2 minutter.
Skær auberginen i mundrette stykker og gulerødder i strimler. Kom det i gryden, læg låg på og lad simre i 5 minutter, til auberginestykkerne begynder at blive møre.
Vend spinatblade og bok choy i og lad simre under låg i yderligere 2-3 minutter, til spinaten begynder at falde sammen. Fjern kaffir limeblade og citronskal inden servering.
Server retten med dampkogte, langkornede ris

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.474 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her