Logo

Squashsalat med tomat og basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 squash á ca. 250 g
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
1 spsk æbleeddike
salt
peber
basilikum
parmesanost
250 g tomat
⅓ dl olivenolie
1 skive brød befriet for skorpe
1 fed hvidløg
æbleeddike
sukker
chili eller tabasco
salt
peber

Skær tomaterne i kvarte, pil skallen af hvidløget. Kom begge dele i blenderen.
Tilsæt olivenolie, brødkrumme, ½ spsk eddike og evt. lidt frisk chili befriet for kerner.
Blend og smag til med salt, peber, sukker og om nødvendigt yderligere chili og eddike. Stil koldt.
Høvl eller skær courgetter(squash) i tynde skiver.
Hak skalotteløg og hvidløg fint.
Vend squash'ne sammen med løg, olie og æbleeddike. Krydr med salt og peber.

Servering:
Fordel courgettesalaten i et lag på fire tallerkner.
Hæld så meget tomatsauce over du har lyst til.
Høvl lidt parmesanost over hver tallerken og fordel så basilikumbladene. Server straks.

Tips: Du kan snildt gemme noget af den til fx. at smøre på oliven-olieristet brød en af de næste dage. De kan også lave en

meget støre portion og spise den tiloversblevne tomatsauce som suppe næste dag. '

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her