- thoran 
3 kopper fintsnittet spinat 
Pasta:
1 kop revet kokosnød 
2-3 fed hvidløg 
2-3 stk hakkede skalotteløg 
2-3 stk hakkede grønne chilier 
½ tsk  salt 
¼ tsk  cayennepeber 
2-3 spsk  vand 
2 spsk  olie 
1 ½ tsk  sennepskorn 
lidt kogt ris 
kariblade 
lidt skalotteløg 
grøn chili 
Spinaten ristes i en wok, der hældes lidt vand over, og spinaten dampes under låg. 
Lav en fordybning og kom pastaen ned midt i. 
Dæk til med spinaten og lad den dampe i nogle minutter. 
Steg sennepskorn, ris, kariblade, skalotteløg og chili hurtigt i olien og hæld det over spinaten. 
Pynt med kokos.
Pisang-flager: 
grønne pisanger 
kokos- eller anden olie 
lidt gurkemeje
lidt salt 
lidt dyvelsdræk 
lidt friske kariblade 
lidt grøn chili 
Skræl og snit pisangerne med et råkostjern og steg dem i en wok. 
Tilsæt vand med gurkemeje, salt og dyvelsdræk. 
Rør rundt og lad det syde. 
Lad kariblade og chili stege med.