4 rensede porrer i alt ca. 300 g 
50 g løg 
200 g modne tomater 
1 spsk olivenolie 
1 dl halvtør hvidvin 
1 fed hvidløg 
1 kvist timian og persille 
1 stk laurbærblad 
1 tsk salt og lidt peber 
lidt persille til pynt 
Skyl porrerne godt og del hver porre 2 gange. 
Skær tomaterne i både. 
Hak løget. 
Kom olie, løg, tomater, hvidvin, hvidløg, timian og persille samt laurbærblade i en fladbundet skal eller flad. 
Dæk med låg. 
Mikrobølg ved 900 Watt i 5 min. 
Tilæst porrerne, rør rundt og mikrobølg yderligere ved 900 Watt mikrobølger i 5 min. 
Mærk efter om porrerne er møre. 
Afkøl porrerne. 
Ved servering anrettes porrerne eventuelt på et fad. 
Lagen fordels over og der pyntes med grofthakket persille.