Logo

Grønkålssalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ lille salat hoved (krølsalat) i strimler
½ rød peber i tern
1 gulerod i tern
2 stængler bladselleri i tern
1 avocado i tern
100 g finthakket grønkål uden stokke ( brug en foodprossecor til at

hakke det fint som persille)

Dressing:
2 stængler bladselleri i tern
½-1 kop vand
2 spsk koldpresset mild oliven olie
1 spsk æblecider eddike
1 spsk umeboshi puré
1 spsk spidskommen

Jeg hørte engang en vegetar sige at man kunne bruge grønkål ligesom persille, ved at hakke det meget fint.
Der er altså tale om en slags fattigmands persille, men det virker.
Man renser grønkålen og river de grønne blade fra stilkene, og hakker bladene fint i foodprossecoren.
I denne salat bruges rigeligt med finthakket grønkål som giver en god bund.
Blend alle ingredienserne til dressingen og hæld den over salaten.
1-2 portioner afhængigt af om det er en hovedret eller tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her