Først laves en sennep af 250 g sennepskorn, som har ligget i blød natten over i en blanding af druesaft og rødvinseddike i forholdet 2:1. 
De blendes med lidt spidskommenfrø og lidt salt. 
Så tilsættes 1 dl mandelflager og ½ dl pinjekerner og det hele blendes til en ikke alt for ensartet masse. 
(Denne sennep holder længe i en tætsluttende beholder.) 
1 kg bønner nippes og koges i 5-8 minutter, hvorefter vandet hældes fra. 
Hakket chili og hakket hvidløg mørnes i en sjat sennepsolie, et par spsk  sennep tilsættes, hvorefter bønnerne blandes i og gryden tages af ilden. 
En marinade tilberedes af sennepsolie, der kommes på en pande med spidskommenfrø og lidt letstødte sennepskorn. 
De varmes op til de begynder at poppe. 
Bønnerne kommes i en serveringsskål og overhældes med den varme marinade. 
De kan spises varme, kolde eller lunkne.