Logo

Grønne bønner i tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk hakket løg (100 g)
1 spsk (oliven) olie
½ kg grønne bønner
2 fed hakket hvidløg
4 stk tomater (400 g) el. 1 ds grofthakkede tomater.
salt og peber
2 spsk hakket persille
 
Svits det hakkede løg klart i olie, tilsæt bønnerne og lad dem svitse lidt med.
Tilsæt hvidløg, de hakkede tomater og lad retten koge ved svag varme i 10 minutter.

Smag til med salt og peber og drys persille over.

Serveres som tilbehør til kødretter eller kold som en sommerlig frokostret med lyst brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.356 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her