Logo

Grønne bønner, ragout med skalotteløg og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g nippede grønne bønner
6 tynde skiver bacon
2 fint snittede skalotteløg
10 sherry tomater
Dressing:
2 tsk dijon sennep
2 spsk vineddike
3-4 spsk olivenolie
salt og peber

Kog bønnerne i kogende let saltet vand 4 - 5 minutter.

Snit baconen og rist den gylden i lidt varm olivenolie.

Halver cherrytomaterne og vend det hele sammen i en skål med dressingen. Server med et godt brød.

Dressing: Rør sennep med eddike, salt og peber. Hæld olivenolie i lidt efter lidt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her