4 håndfulde grønne blade fx mælkebøtter rucola sennep spinat el.lign. 
4 skiver daggammelt brød 
200 g bacon 
2 spsk dijonsennep 
1 spsk vineddike 
2 spsk vand 
½ dl olivenolie gerne mild 
4 æg meget friske 
½ dl eddike 
Pisk sennep, eddike og vand sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. 
Smag til med salt og peber. 
Bring 2 ltr. vand i kog i en smal høj gryde. 
Tilsæt eddike og salt. 
Når vandet koger meget svagt slås æggene ud i hver sin skål og listes forsigtigt ned i vandet og pocheres ca. 3 minutter. 
Tages op. Kom æggene i koldt vand et kort øjeblik, tag dem så op og lade dem dryppe af på et klæde. 
Fjern evt. de værste æggehvidetrævler. 
Skær baconen i tern på ca. 1x2 cm. 
Giv dem et hurtigt opkog og sauter dem derefter let på en pande. 
Skær brødets skorper bort. Skær krummen i 2x2 cm store tern. 
Steg brødet letgyldent på en pande i lidt olie. 
Rist det færdigt på pande eller i ovn. 
Skyl de grønne blade grundigt, dup dem helt tørre. 
Vend med det meste af dressingen. 
Smag evt. resten af dressingen til med salt og peber før den vendes i salaten. 
Garnér med bacon, pocheret æg og croutoner.