Logo

Grønsager med sursød sauce i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk olie
350 g babymajs skåret i halve
1 rød peberfrugt i strimler
350 g diagonalt skårne gulerødder
350 g bønnespirer
350 g sukkerærter
2 spsk sesamolie
friskkværnet sort peber

Sauce
3 spsk Maizenamel
3 dl ananassaft
2 spsk sojasauce
1 lille revet ingefær
1 fed knust hvidløg
1 ½ dl grønsagsbouillon
1 spsk honning
5 forårsløg skåret diagonalt

Bland saucen af Maizena, ananas og sojasauce, ingefær, bouillon, honning og løg, kom saucen i en lille kasserolle og bring den i kog.
Skru ned for varmen og småkog saucen i 5 min.
Fjern den fra varmen og stil den til side.
Opvarm wokken over kraftig varme til den ryger, kom olien i og slyng den rundt.
Stir-fry majs, peberfrugt og gulerødder i 4 min.
Tilsæt bønnespirer og mange-tout ærter og stir-fry 2 min., tilsæt sursød sauce, skru ned for varmen og småkog i 2 min.
Smag til med sesamolie og sort peber.
Serveres med brune ris, hvis retten er vegetarisk, ellers til kylling, oksekød, eller fisk.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her