1 spsk  olie 
350 g  babymajs skåret i halve 
1 rød peberfrugt i strimler 
350 g  diagonalt skårne gulerødder 
350 g  bønnespirer 
350 g  sukkerærter 
2 spsk  sesamolie 
friskkværnet sort peber 
Sauce 
3 spsk  Maizenamel 
3 dl  ananassaft 
2 spsk  sojasauce 
1 lille revet ingefær 
1 fed knust hvidløg 
1 ½ dl  grønsagsbouillon 
1 spsk  honning 
5 forårsløg skåret diagonalt 
Bland saucen af Maizena, ananas og sojasauce, ingefær, bouillon, honning og løg, kom saucen i en lille kasserolle og bring den i kog. 
Skru ned for varmen og småkog saucen i 5 min. 
Fjern den fra varmen og stil den til side. 
Opvarm wokken over kraftig varme til den ryger, kom olien i og slyng den rundt. 
Stir-fry majs, peberfrugt og gulerødder i 4 min. 
Tilsæt bønnespirer og mange-tout ærter og stir-fry 2 min., tilsæt sursød sauce, skru ned for varmen og småkog i 2 min. 
Smag til med sesamolie og sort peber. 
Serveres med brune ris, hvis retten er vegetarisk, ellers til kylling, oksekød, eller fisk.