Logo

Grønsager, sammenstegte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 mellemstore gulerødder
2 porrer i tynde ringe
250 g rosenkål
3 spsk smør
2 spsk tomatpure
1 ½ dl vand
salt
peber
3 spsk klippet persille

Grøntsagerne renses, gulerødderne skæres i terninger, porrerne i skiver og rosenkålen halveres. Svitses i gyldent smør. Tomatpure, vand og krydderier tilsættes og under låg snurrer det hele, til grønsagerne er møre.
Serveres med en klat ekstra smør og klippet persille og er fint tilbehør til kolde og varme kød eller fiskeretter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.274 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her