Logo

Hindbærris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ liter hindbærkompot (af 300 g bær og 150 g sukker og lidt vand)
4 dl piskefløde
½ l kogte ris (uden salt)
50 g hakkede nødder
 
Fløden piskes til skum og blandes med nødder og kolde ris.
Herefter vendes kompotten i.
Kompotten skal være meget kold, for ellers gryner det ved sammenblandingen.
Sættes i køleskabet indtil det skal serveres.
Pynt evt. med nødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her