Logo

Hindbærpocheret pære med druesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 store pærer
100 g (frosne) hindbær

Sauce:
200 g modne grønne vindruer
150 g sukker
Maizenamel

Desuden.:
1/2 lille fennikel
kanel - stødt.

Bring dagen før 1 1/2 l vand i kog med 200 g sukker samt de frosne hindbær.
Kog de skrællede pærer let her ( pocheres ) i 12-15 minutter.
Vær sikker på at pærerne er møre.
Afkøl det hele og lad pærerne trække i denne lage natten over.
Halvér druerne. Udsten dem og kog dem med en anelse vand og de 50 g sukker i et par minutter.
Det hele blendes og jævnes evt. med lidt udrørt Maizena.
Sigtes og afkøles.
Skær roden og toppen af fennikelen, og skær de inderste blade i tynde strimler.
Kog dem i lidt vand med sukker og kanel og lad dem afkøle.
Halvér pærerne ved anretningen.
Tag kernerne ud og skær pærerne i tynde skiver.
Anret pæreskiverne på kolde tallerkner med den lysegrønne druesauce og fennikelstykkerne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FlødebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RomtopfLav din egen skønne romtopf - det er NU du skal i gang! En romtopf er en dessert, der...
• Frugtsalat med vinskumsauce legeret med æggeblommermadABC.dk har over 41.000 gode madopskrifter, heraf over 11.000 med billeder, fx denne...
• FlødebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os