Logo

Hindbær-pavlova

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En rigtig kageklassiker. Den kan varieres med forskellige slags bær og fyld, eller man kan lave små portionskager i stedet for en stor. Der skal i alle tilfælde masser af bær på. Desserten er kreeret af en australsk kok til ære for Anna Pavlova, en russisk balletdanserinde, som han havde forelsket sig i.
 
4 æggehvider
3/4 dl sukker
1 3/4 dl flormelis
1 bæger mager kvark med vaniljesmag
mindst 1 l hindbær og blåbær
kokosflager
 
Pisk æggehviderne næsten stive i en helt ren og tør skål.
Tilsæt sukker og flormelis lidt efter lidt, mens du hele tiden pisker.
Tegn en cirkel med en diameter på 25 cm på et stykke bagepapir på en bageplade og fordel marengsmassen på den.
Bag marengsbunden ved 75°C i ca. 1 time og 45 minutter.
Den lave temperatur og lange bagetid gør marengsen hvid og fin.
Køl bunden af.
Fordel kvarken og masser af bær over marengsbunden.
Drys med kokos.
 
Æggeblommerne kan senere bruges til Kirsebærtærte, se opskrift.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Creme brûlée med appelsin 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med mandler og marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Figen i armagnacEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brûlée med appelsin 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os