Logo

Hindbærpavlova

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl æggehvide
½ tsk eddike
150 g flormelis
125 g rå marcipan
¼ l piskefløde
½ kg hindbær
 
Pisk æggehvider, eddike og halv-delen af sukkeret til stift skum.
Vend resten af sukkeret i, og pisk videre, til det hele er stift igen.
Riv marcipanen i marengs-massen, og vend det hurtugt sammen.
Læg marengsen som et stort bjerg på en bageplade med bagepapir.
Gå efter en diameter på 20-25 cm.
Bag i 30-40 min. ved 150ºC, så den er sej og karamelagtig i midten.
Sæt den til køling på en rist.
Umiddelbart inden servering pyntes med flødeskum og masser af bær.
Slut af med et drys flormelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?






Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her