Logo

Hindbærpavlova

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 dl æggehvide
½ tsk eddike
150 g flormelis
125 g rå marcipan
¼ l piskefløde
½ kg hindbær
 
Pisk æggehvider, eddike og halv-delen af sukkeret til stift skum.
Vend resten af sukkeret i, og pisk videre, til det hele er stift igen.
Riv marcipanen i marengs-massen, og vend det hurtugt sammen.
Læg marengsen som et stort bjerg på en bageplade med bagepapir.
Gå efter en diameter på 20-25 cm.
Bag i 30-40 min. ved 150ºC, så den er sej og karamelagtig i midten.
Sæt den til køling på en rist.
Umiddelbart inden servering pyntes med flødeskum og masser af bær.
Slut af med et drys flormelis.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.589 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her