Logo

Hindbærparfait med yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g frosne hindbær
100 g flormelis
2 dl piskefløde
2 dl yoghurt
 
Frosne hindbær, flormelis, yoghurt og piskefløde blendes i en blender.
Herefter fryses isen i en fryser til den har en passende konsistens.
Hvis den er meget blød når den kommes i fryseren, skal man med jævne
mellemrum røre rundt i isen indtil den begynder at stivne.

Når isen er frossen efter opbevaring i fryseren, bliver den meget hård og det tilrådes derfor at tø den lidt op før servering.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nougatparfait 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladeparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pavlova infoPavlova er en marengsbaseret dessert opkaldt efter den russiske ballerina Anna Pavlova....
• Nougatparfait 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os