Logo

Hindbærparfait med yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g frosne hindbær
100 g flormelis
2 dl piskefløde
2 dl yoghurt
 
Frosne hindbær, flormelis, yoghurt og piskefløde blendes i en blender.
Herefter fryses isen i en fryser til den har en passende konsistens.
Hvis den er meget blød når den kommes i fryseren, skal man med jævne
mellemrum røre rundt i isen indtil den begynder at stivne.

Når isen er frossen efter opbevaring i fryseren, bliver den meget hård og det tilrådes derfor at tø den lidt op før servering.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.119 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?