Logo

Hindbærparfait med jordbærcoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g hindbær
275 g sukker
1 ½ dl vand
4 blade husblas
6 dl piskefløde
 
Sauce:
250 g jordbær
25-50 g sigtet flormelis
1 tsk citronsaft
 
Pynt: ekstra hindbær og mynteblade
 
Blend bærrene og purer mosen gennem en sigte.
Kog langsomt sukker og vand op, til sukkeret er opløst.
Læg husblasen i koldt vandet par min, knug vandet af og smelt husblasen i den varme sukkerlage.
Afkøl sukkeræagen og bland den med hindbærpureen.
Pisk fløden stiv og fold flødeskummet i hindbærpureen.
Hæld blandingen i en aflang form foret med plastfilm og frys parfaiten.
 

Sauce: Blend og purer jordbærrene, smag coulisen til med flormelis samt citron og stil den køligt til serveringen.
Ved serveringen skæres parfaiten i skiver, der anrettes med sauce samt de ekstra bær og mynteblade.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?