Logo

Hindbærparfait med jordbærcoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

450 g hindbær
275 g sukker
1 1/2 dl vand
4 blade husblas
6 dl piskefløde
 
Sauce:
250 g jordbær
25-50 g sigtet flormelis
1 tsk citronsaft
 
Pynt: ekstra hindbær og mynteblade
 
Blend bærrene og purer mosen gennem en sigte.
Kog langsomt sukker og vand op, til sukkeret er opløst.
Læg husblasen i koldt vandet par min, knug vandet af og smelt husblasen i den varme sukkerlage.
Afkøl sukkeræagen og bland den med hindbærpureen.
Pisk fløden stiv og fold flødeskummet i hindbærpureen.
Hæld blandingen i en aflang form foret med plastfilm og frys parfaiten.
 

Sauce: Blend og purer jordbærrene, smag coulisen til med flormelis samt citron og stil den køligt til serveringen.
Ved serveringen skæres parfaiten i skiver, der anrettes med sauce samt de ekstra bær og mynteblade.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.025 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hyldeblomst-is med rabarberLav en sommerlig flødeis med smag af hyldeblomst og fyldt med små rabarber
• Vilde FrugtspidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær med kastanieskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HyldeblomstfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os