Logo

Hindbærris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ liter hindbærkompot (af 300 g bær og 150 g sukker og lidt vand)
4 dl piskefløde
½ l kogte ris (uden salt)
50 g hakkede nødder
 
Fløden piskes til skum og blandes med nødder og kolde ris.
Herefter vendes kompotten i.
Kompotten skal være meget kold, for ellers gryner det ved sammenblandingen.
Sættes i køleskabet indtil det skal serveres.
Pynt evt. med nødder.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?