Denne smukke ret er et dejligt og velsmagende akkompagnement til næsten ethvert måltid, og den er et storartet alternativ til de gængse ris eller kartofler. 
 
En blanding af ialt 500 g gulerødder, zucchini, pebere, majroer, porrer og hvidløg 
2 spiseskefulde olivenolie 
Salt og peber efter behag 
Friskrevet parmesan ost ved servering 
Nogle få hakkede blade basilikum ved servering 
 
Skær grønsagerne i tynde strimler (julienne). 
Varm olien i en wok eller en gryde. 
Tilsæt hvidløg, gulerødder og majroe og svits det hele 3-4 minutter. 
Tilsæt resten af grønsagerne og svits videre i 3-4 minutter, indtil grønsagerne er al dente. 
Smag til med salt og peber. 
Server retten på et fad, kom revet parmesan ost over, dekorer den med hakket basilikum.
 
 5 g fedt, heraf 1-0,5 g mættet; 2-1 g fibre; 8-6 mg natrium; 27-18 mg kalcium