4 store squash
50 g  hakket broccoli
50 g  løg
2 spsk  olie
150 g  renset fennikel
250 g  modne tomater
½ dl  rasp
 Salt
1 spsk  frisk basilikum
1 spsk  frisk timian
2 spsk  tomatpuré
Blanchér squashene i kogende vand ca. 4 min.
Hak løget fint, og svits det olie et par min.
Hak tomaterne i mindre stykker og tilsæt timian og finthakket fennikel og basilikum. 
Lad løg, tomater og krydderier simre under låg i ca. 20 min.
Tilsæt tomatpuré og rasp og smag til med salt.
Skær de blancherede squash over på langs og skrab indmaden ud. 
Bland halvdelen af indmaden i gryden.
Lad det simre et par min. under omrøring. 
Læg broccolien i bunden af squashene og fordel herefter resten af fyldet over. 
Sæt dem i et ovnfast fad og dæk til med folie.
Bag dem i ovnen i ca. 15 min. ved 200ºC.