Logo

Grønt salat med radiser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hovedsalat
2 bdt radiser

Dressing:
1 løg
6 spsk piskefløde
2 spsk olie
1 knsp reven peberrod
salt
hvid peber
Desuden:
1 bdt purløg

Skyl salatbladene, slyng dem tørre eller dup dem med køkkenrulle. Pluk salaten i stykker, rens radiserne og skær dem i tynde skiver.
Bland dem med salaten i en skål.
Pil løget og riv det.
Rør fløde, olie, peber sammen.
Smag dressingen til og hæld den over salaten.
Drys den med fintklippet purløg

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.660 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her