![Grahamsbrød 3 Grahamsmel er en slags fuldkornsmel lavet på fintformalede hvedekerner. Hvedemelen er tilføjet i det bageevnen er bedst når dette tilføjes. Smager dejligt med en klat smør lunt fra ovnen.](/images/articles/s2/2015/4/23/grahamsbrød-3.jpg)
25 g Gær
2 dl Vand
2 dl Mælk
2 tsk Salt
1 tsk Sukker
400 g Grahamsmel
100 g Hvedemel
Sammenpisket æg
Gæren røres ud med vand, mælk, salt og sukker.
Grahamsmelet røres i. Dejen slåes godt med en ske.
Hvedemelet drysses over og dejen stilles lunt i 30 minutter.
Ælt dejen igennem og fyld dejen over i en smurt, melstrøet form.
Rids brødet og pensel med æg.
Brødet stilles til efterhævning og bages derefter i ovnen.
Bages ved 225° i 30 minutter