Logo

Graved laks sauce - rævesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 spsk udrørt alm. sennep
2-3 spsk sukker
s spsk vinaigre
2 dl olie
6-8 spsk klippet dild

Sennep, sukker og vinaigre blandes, derpå hældes olien i en tynd stråle, mens der piskes ( brug en elpisker ) til sidst blandes den klippede dild, salt og hvid peber i.
Saucen kan laves i forvejen og bliver bedre hvis den får lov til at trække i køleskabet.

Kaldes også rævesauce

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her