
 
Server disse skønne tomatbrød som tilbehør til den grønne
pastaret, eller som en lille forret eller snack. 
Arbejdstid: 10 min. 2 stk. 
#
2-3 modne tomater 
½ rødløg eller 2 forårsløg 
1 spsk balsamico 
lidt frisk basilikum 
salt og peber 
1 focacciabolle eller 2 skiver surdejsbrød 
1 fed hvidløg 
1 spsk olie 
*
 
VASK tomaterne, skær dem i kvarte og skrab kernerne ud. 
Skær tomatkødet i små terninger og vend dem sammen med
finthakket rødløg eller forårs løg, balsamico, friskhakket basilikum, salt og
peber. 
 
FLÆK bollen og rist den gylden i en varm ovn, på en grill
eller på en brødrister. 
Gnid brødet med overskårne fed hvidløg og pensl med olie. 
Top op med tomaterne og server straks . 
 
Tips: Drys evt. med lidt groft høvlet parmesan.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin