Logo

Grillede tomater og peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
tomaterne kan stå parat, eller man kan i stedet lave langtidsbagte tomater.

5 store bøf tomater
10 tyrkiske milde peberfrugter
salt og friskkværnet peber
evt. lidt frisk timian
1-2 spsk olivenolie til pensling

Halver tomaterne og drys med salt og peber og evt, timian.
Dryp et par dråber olivenolie på og sæt dem under grillen i 15-20 minutter i middelafstand fra grillen.
Serveres varme.
De tyrkiske peberfrugter skylles, men lægges hele ved siden af.
Stilles under grillen i ca. ti minutter ved siden af tomaterne.
--
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bønnesalat med peberfrugt og merianEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Porse-pestoPorse kan man næsten plukke hele året, men smagen ændrer lidt karakter alt efter, hvornår...
• Dampede courgettetærterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BlåbærmousseEn mousse er en let og luftig dessert, som er super nem at lave. Prøv den til gæsterne. Du...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os