Logo

Gudhjemmadyppa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


# Ingredienser

100 g røget flæsk
3 spsk hvedemel
fiskebouillon
løg

* Tilberedning

Skær flæsket i terninger og steg det.

Steg bagefter løgene gyldne.

Nu hælder du melet ved, rører rundt og tilsætter noget bouillon fra din torsk.

Bag op til det bliver en gang klistret stads.

Spises til torsk.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.284 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her