Logo

Gul rissalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g ris
1 tsk gurkemeje
1 dl rosiner
2-3 gulerødder
200 g sukkerærter
2 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
lidt salt og peber
evt hakket persille el frisk koriander

Kog risene efter anvisningen på emballagen, men tilsæt gurkemeje til kogevandet, så risene bliver gule.
Køl dem af. Skær gulerødderne i tynde stave og kog dem i 2 minutter.
Brus dem over med koldt vand.
Tø sukkerærterne op.Pisk olie, citronsaft og krydderier sammen, og vend det i salaten.
Lad den trække i 1 time, pynt med hakket persille eller frisk koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her