Logo

Gulerødder med persille og hvidløg / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gulerødder gøres i stand og skæres i stænger på ca. 4 cm længde og max 1 cm i diameter.

Olivenolie varmes godt op i wok eller pande og gulerødderne kommes i og steges, så der kan ”bides i dem” (de skal være hårde indeni).

Når de er færdige drysses med salt, persille og hvidløg efter smag eller prøv med frisk timian.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.588 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her