Logo

Gulerodssalat i festskrud

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g gulerødder
100 g rosiner
1 spsk cognac

1 ½ spsk mayonnaise
1 ½ spsk cremefraiche 18%
1 tsk eddike
salatblade og kokosmel

Rens og riv gulerødderne fint.
Lad rosinerne trække i cognac til det er opsuget.
Hæld dem over de fintrevne gulerødder.
Rør dressingen sammen og anret salaten på friske salatblade med en topdressing på og drys kokosmel over til slut.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her