Logo

Hovedsalat med mormordressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

1 alm. salathoved
2 dl piskefløde
2 spsk citronsaft
½ spsk sukker
salt og peber

Skyl salathovedet og skær det yderste af roden.
Del hele hovedet inkl. rod i kvarte.
Bland fløde, citronsaft og sukker.
Rør det forsigtigt sammen, indtil fløden begynder at tykne.
Smag til med salt, peber og evt. mere citronsaft.
Hæld marinaden over salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (40 stemmer)
Siden er blevet set 24.587 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
32809-09-2012 19:19:02 jytte brændgaard
Mormordressing den ægte er: Til 2 salathoveder. ½ dl letpisket fløde tilsat 1 spk. eddike og 1½ spk. sukker evt. 1 nip salt. Velbekomme.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her