
 
Lav din egen salsa helt uden e-numre. Den færdige salsa kan
opbevares i en boks eller et glas i køleskabet 2-3 dage. 
Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du
alene så halver portionen. 
 
#
1 lille løg 
1 fed hvidløg 
1 spsk olie 
1 lille håndfuld frisk basilikum 
1 frisk grøn chili 
250 g solmodne tomater 
salt og peber 
*
 
Pil løg og hvidløg og hak dem fint evt. i en foodprocessor. 
Tilsæt olie, finthakket basilikum og chili (uden frø og
mellemvægge). 
Vask tomaterne og skær dem i små terninger. 
Vend dem i salsaen, og smag til med salt og peber. 
Server som tilbehør til kød, fjerkræ eller fisk. 
Eller som forret med en tortilla skåret i trekanter og
ristet sprøde i ovnen. 
 
TIPS: Du kan også bruge flående tomater fra dåse: kog
salsaen igennem 5-10 minutter og afkøl.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin