Logo

Humus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 gr. kikærter
salt
3 spsk tahin (sesampasta)
2 fed hvidløg
4 spsk friskpresset citronsaft
1 tsk stødt spidskommen ( kan undlades hvis spidskommen er det værste man ved)
ca. 1 ½ dl af kogevandet fra kikærterne
salt, peber
lidt olivenolie

Kikærterne sættes i blød i seks-otte timer. Koges ca. 2 til er helt møre. Hæld vandet fra, men gem det. Kom ærterne, salt, peber, hvidløg, tahin, spidskommen og citronsaft i en foodprocessor og blend godt til det i konsistens bliver en remouladeagtig pasta. Kom evt. lidt kogevand i hvis den er for tyk og smag til med en lille dråbe god olivenolie.
Spises her i landet med pitabrød - og er velegnet til forret, gerne sammen med fx. rå forårsløg, skiver af tomat, agurk, radise etc.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.696 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her