Logo

Humus 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g kikærter
1 ½-2 dl olivenolie
2-3 fed hvidløg        
saft fra ½-1 citron
3 spsk sesamfrø
3 spsk tamari
salt, cayennepeber, paprika eller andre krydderier
1 bundt persille
½ dl vand
 

Bønnerne lægges i blød i 24 timer og koges i ca. 1 time i nyt vand.
Vandet bør skiftes et par gang undervejs.
Blendes sammen med de øvrige ingredienser samt vand indtil konsistensen passer. Smag til.
Humus bør have en konsistens som rørt kagedej.
 

Tips: Den kan anvendes dels som smørepålæg, dels som frokostret med råkost og som supplement til grønsagsmos, kogte varme eller kolde ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.346 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her