Logo

Hvidvinsdampede gulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ - ¾ kg gulerødder
4 dl hvidvin
75 g smør
1 stort løg
saften fra ca ½ citron
salt

Skær den skrællede gulerod i skiver, og kom dem i en gryde med det skiveskårne løg, citronsaften og smørret.
Lad det småkoge med låg på i ca 15 minutter eller til gulerødderne stadig er faste at bide i.
Hæld lagen fra og kog den ind til det halve (uden låg) og vend grønsagerne i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her