Logo

Hvidvinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g friske champignoner
4 dl fiskebouillon
2 dl hvidvin
2 dl piskefløde
75 g smør
jævning
salt
hvid peber

Damp de rensede og fintskåret champignoner i lidt smør og tilsæt derefter fiskebouillon, og en tør hvidvin, evt. lidt citronsaft, fløde og krydderier.
Kog saucen i nogle minutter, jævn og smag til.

Serveres bla. til fisk

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her