Logo

Hvidvinssauce med purløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. hvidvin
3 dl piskefløde
1 dl bouillon (fiske eller grønsags)
3 spsk kold smør
1 bdt purløg

Kog hvidvinen halvt ned i en gryde.
Kom piskefløde og bouillon i og kog yderligere saucen ned i ca. 15-20 min, eller indtil saucen bliver tykkere i konsistensen.
Klip purløg i fine stykker.
Skær det kolde smør i terninger og pisk det i saucen.
Kom purløg i saucen lige inden den skal serveres og smag til med salt og stødt hvid peber.
Server saucen sammen med ovnbagt fisk, stegt fisk eller stegt svinekød, nye kartofler og salat.

Tips: Start med at lave saucen, når du har sat kartoflerne over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.047 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her