Logo

Hytteostsalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hytteost
100 g rød peber
100 g porre
100 g bladselleri
salt, peber
2 stk 30 g grovbolle
 
Rens og skyl den røde peber og skær den i tern.
Rens porren og skær den i tynde skiver.
Bladselleri skæres i tynde skiver.
Det hele blandes i hytteosten og krydres med salt og peber.
Serveres sammen med grovbolle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her