Lav dette smukt
blomstrende løg som et imponerende tilbehør. Den bedste del? Du har sikkert
allerede alle ingredienserne til at lave den.
10 min forberedelse. 15
min kogetid. 2 portioner
 
# Ingredienser
1 (ca. 250 g) stort løg (eller 2 små)
1 æg
60 ml (1/4 kop) mælk
50 g (1/3 kop) almindeligt mel
1 tsk sød paprika
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
 
Til servering:
Sød chilisauce
Cremefraiche
Hakket frisk purløg
 
* Tilberedning
Skær den spidse øverste ende fra løget. Skræl. 
Placer med snitsiden nedad på et bræt og 
lav 10 snit fra toppen til ca. 1 cm fra bunden. 
Løsn forsigtigt løgsegmenter for at lave
"kronblade".
 
Pisk æg og mælk i en kande. 
Bland mel, paprika, hvidløgspulver og løgpulver i en lille
skål. 
Læg løg i en skål og sigt lidt melblanding over, udfyld evt
huller. 
Ryst overskydende af og gem. 
Dryp æggeblandingen over løget og ind i hullerne. 
Drys med resten af melblandingen. Spray med olie. 
Kog i en airfryer ved 180 °C, sprøjt med olie halvvejs
igennem, 
i 15 min eller indtil gylden og sprød. 
Server med sød chilisauce, cremefraiche og purløg.
 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------