Logo

Indbagt feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 plader butterdej
feta
æggeblomme
friskkværnet peber

3 plader butterdej tøs op og rulles ud. Af hver plade skæres der ca. 8 firkanter (5x5 cm.). Kanterne pensles med æggeblomme, og der lægges 2 tern feta på midten,
Hvis man bruger feta i lage bør ternene skylles inden brug. Kværn lidt peber på og fold hjørnerne ind over osten. De små ”pakker” bages ca. 10 ved 200ºC, til de er fine og lysebrune
Tips:De ubagte firkanter kan opbevares i køleskabet og blot sættes i ovnen, kort før de skal bruges

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.624 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her