Logo

Irsk fuldkornsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
175 g fuldkornshvedemel
Ca. 300 g hvedemel
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 ½ dl kærnemælk.
 
Bland fuldkornsmel og hvedemel i en skål med natron, bagepulver og salt.
Lav en fordybning i midten og kom kærnemælken i.
Ælt dejen godt sammen.
Form dejen til en rund, flad bolle og læg den på bagepapir på en plade. Skær et kryds i brødet og bag det ved 225ºC i ca. 30 min.
 
Tips: Da brødet ikke skal hæve, er det hurtigt at lave. Brødet smager bedst nybagt.  
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?