Logo

Key West salat med surimi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g frisk spinat
50 g salatblade
50 g hvidkål
1 appelsin
1 rødløg
200 g surimi, drænet
3 spsk appelsinsaft
2 spsk balsamico vineddike
2 spsk olivenolie
estragon

Bland den rensede snittede spinat, salat, hvidkål med appelsinbåde, hakket rødløg og surimi.
Pisk appelsinsaft, vineddike, olivenolie og smag til med estragon, salt og peber.
Kom dressingen over salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her