Logo

Italiensk appelsinsalat - insalata di arrance

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store appelsiner
1 løg
12 sorte oliven
4 spsk olivenolie extra vergine
1 håndfuld fennikel blomster

Skær løgene i tynde ringe og læg dem tyve minutter i koldt vand.
Skræl appelsinerne og skær dem i skiver.
Læg skiverne på et fad.
Dræn løgringene og dup dem tørre.
Fordel dem over appelsinskiverne.
Udsten olivenerne og spred dem på salaten.
Strø groft salt og peber over. stænk med olie af bedste kvalitet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her