Logo

Italiensk blomkålssalat - insalata di cavolfiore

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 blomkålshoved
4 ansjosfileter
hakket bredbladet persille
8 udstenede sorte oliven
2 spsk kapers

Blomkålshovedet koges let i saltet vand, drænes og afkøles.
Det kolde kålhovede skilles i buketter og lægges i salatskålen og alle buketter overhældes omhyggeligt med citrondressing ( citronmarinade ). Pynt med ansjoserne og drys med kapres, oliven og persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her