Logo

Italiensk tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Italiensk tomat

2 pers.

 

2 bøftomater
1 tsk salt
2 spsk frisk  basilikum

Tomaterne halveres, så der kommer 2 ”flade” sider.

Drysses med salt og basilikum og grilles over direkte varme i ca. 8 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.252 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kerne-rugbrød med surdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• VindruegeléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kålssalat med æble, persille og soya-mandlersprød og lækker kål-salat som kan laves med alle typer af kål! Det er en rigtig god og nem...
• Italiensk kalvegryde + BananfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!