Logo

Italiensk tomatsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 bundt ruccola salat
4 store (bøf)tomater
16 skiver 10+ danbo
1 stort bundt frisk basilikum
 
Dressing:
4 spsk balsamicoeddike
1 finthakket skalotteløg
Havsalt
frisk peber fra kværn
1 tsk rørsukker
 
Ruccolaen rengøres og lægges i en krans på tallerkenerne.
Tomaterne skæres i skiver, og osten ”standses ud” med et glas (til runde
skiver).
Placer tomat og ost rundt inderst i kransen og pynt med basilikum.
Rør dressingen til salt og sukker er opløst og hæld over salaten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rissalat med tunEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fattigmands toastEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødløgskompot 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddebunde med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!