Logo

Kødboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koftas

450 gram finthakket lammekød
½ tsk salt
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
¼ tsk garam masala
1/8 tsk cayennepeber
2 spsk friskhakket koriander
3 spsk yoghurt naturel

Bland kødet godt sammen med krydderier og youghurt og form til kødboller.

Sauce:
5 fed hvidløg
1 stk ingefær på 2,5 cm.
4 spsk vand
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk paprika
¼ tsk cayennepeber

Blend hvidløg, ingefær og vand. Tilsæt krydderierne.

5 spsk planteolie
1 stk kanel a 2,5 cm.
6 stk kardemommekapsler
6 stk hele nelliker
110 gram finthakket løg
110 gram friske tomater
4 spsk youghurt naturel
½ tsk salt

Steg kanelen, kardemommen og nellikerne i olien samt løgene som i forvejen er blevet brunet.
Tilsæt tomaterne, som brunes let. Tilsæt youghurten en skefuld af gangen og bland godt.
Tilsæt 2,5 dl vand og saltet og lad det simre. Læg forsigtigt kødbollerne i og læg låget delvis på. Lad det simre i 25 minutter.

Kødbollerne anrettes på en tallerken sammen med saucen eller som pindemad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her